Hirdetés

Sikeres matek érettségit tett Szécsi Zoltán – egy nappal a diákok után

 portré

Az érettségi vizsgákról is beszélgetett az ATV műsorában Bochkor Gábor a vendégeivel, amikor kiderült, a háromszoros olimpiai és világbajnok vízilabdázó, Szécsi Zoltán szerint az idei nagyon könnyű volt. Megcsinálta.

Színes társaság jött össze Bochkor Gábor képzeletbeli nappalijában, ahol a #Bochkor vendégei az érettségik kapcsán is megosztották a véleményüket és tapasztalataikat. Így derült ki, hogy az egykori kiváló vízilabda kapus, Szécsi Zoltán szintén korán kelt a héten, hogy megcsinálja a matematika érettségit.

„Én imádtam a matek érettségit, most megint megcsináltam 6-tól 6:40-ig” – csúszott ki Szécsi száján a naphire.hu információi szerint – a kijelentés mindenkit megdöbbentett. A felvételt követően aztán részletesen elárulta, miért érezte szükségét ennek. Mint ahogyan az is, ez nem egy egyedi eset.

„Amióta az internetre felteszik a példasorokat és grafikusan kifotózzák, tehát ott van mellette minden ábra, ami alapján el lehet végezni, én minden évben megcsinálom” – mondta a naphire.hu-nak Szécsi Zoltán. 

„Nagyon fontos ez nekem, mert azt vettem észre, hogy elfelejtettem a másodfokú egyenlet megoldóképletét. Át kellett ismételni.”

A sportoló egy nappal az írásbeli vizsga után hajnalban kelt, majd 6 órától nekiesett a feladatoknak. „A választható feladatokból mindig megelégedek eggyel, ami a kedvenc témám” – magyarázta és hozzátette: ebből a szempontból abszolút előjött belőle a klasszikus érettségi-reflex.

Az ATV #Bochkor című műsorból az is kiderül vasárnap este, miért kellene újra érettségiznie Tatár Csillának, hogyan puskázott Csonka Pici és miért nincs máig érettségije Görög Zitának.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés