Hirdetés

Szerda van, Shane Tusup megint megtalálta az igazit

Nap Híre portré Nap Híre

Shane és új barátnője el sem tudnak szakadni egymástól: együtt edzenek, együtt dolgoznak és a kötelességek után együtt mennek haza is.

Úgy tűnik, Shane Tusup már megint megtalálta az igazit. Az edző már április végén bejelentette, hogy már fél éve kiegyensúlyozott párkapcsolatban él, és most kiderült, hogy már össze is költözött az új kedvesével, Nagy Viktória Zoéval. Elmondásuk szerint olyan szerelmet éreznek egymás iránt, melyet még senkivel sem sikerült.

Mondhatom, hogy életemben először érzem azt, hogy egyszerűen könnyű és természetes minden együtt: olyan, mintha egész életünkben ismertük volna egymást. Viki mellett tényleg önmagam lehetek, nem kell attól tartanom, hogy nevetségessé teszem magam

- mondta a Hot! magazinnak Shane Tusup - szúrta ki az Bors. "Azt mondja, szereti a főz­tö­met, a kedvence a gluténmentes, vegán hamburger és a vegán töltött káposzta. Időközben anyukámnak is átadtam a tudást, úgyhogy már mindkettőnk főztje hiányzik ne­ki, ha elutazik. Imádom a páromban, hogy bár számomra tetőtől talpig tökéletes, mindig arra törekszik, hogy még jobb legyen. Az igyekezetét, az erőfeszítéseit sportemberként nagyon értékelem; érződik, hogy folyamatosan szeretné megmutatni, hogy milyen fontos vagyok neki” – tette hozzá az edző.

Új párja pedig azt is elárulta, hogy már össze is költöztek az edzővel, és minden napjukat együtt töltik. 

"Együtt edzünk, együtt dolgozunk. Hatkor már az edzőteremben kezdünk együtt, ez az egyik nagy közös pont az életünkben, hisz ezzel indult a kapcsolatunk is. Utána átöltözünk, és indulunk az irodába, a vizuális tervezésben segítek neki. Utána együtt megyünk haza is. Szinte minden napunk szorosan egymás mellett telik” – mondta Viki.

A szerelmespár azt is elárultam hogy már bemutatták egymást a szüleiknek. "Édesanyám az állampolgári eskümön találkozott először a párommal. Azonnal megvolt köztük az összhang, nagyon szereti őt. Édesanyám számára ő a lánygyermek, akire mindig is vágyott! A múltkor épp Egyiptomban voltam egy sportnagyköveti rendezvényen, amikor kiderült, hogy a „lányok” a távollétemben jókat csevegtek telefonon. Apám is találkozott már vele, ő nagy rajongója a kedvesemnek" - mesélte Tusup. 

Barátnője pedig arról számolt be, hogy az edző jól kijön az anyukájával, a minap például kettesben vásároltak, és még az sem akadály, hogy édesanyja nem beszél angolul. "Mindketten szinte ugyanazokat mondják rólam, mert egyformán ismernek és szeretnek" – tette hozzá Viki.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés