Hirdetés

Elképesztő húzás: Shane Tusup megmutatta a világnak két hónapos kislányát

Nap Híre portré Nap Híre

Megmutatta két hónapos kislányát a világnak Shane Tusup. 

Nagy Viktória Zoé, Shane Tusup menyasszonya május elején adott életet kislányuknak, Aurora Ann-nak. A szülők egy ideig nem mutatták meg a picit, aztán egy hetilap címlapján debütált először. Azóta sem posztolják tele a közösségi médiát a kislányuk képeivel, de most, hogy két hónapos lett, az úszóedző megörvendeztette a világot egy képpel – írja a nlc.hu

Shane Tusup már a kistestvért tervezi, a párja azonban, bár szintén szeretne majd ő is még gyermeket, egyelőre várna vele. "Én is szeretnék majd egy kistestvért, de először szeretném Aurorát megismerni. Olyan hihetetlen még ma is, hogy kilenc hónapig hordtam őt a szívem alatt, és végre találkoztunk. Én még ott tartok, hogy egész nap csak nézegetném a kislányunkat" – fogalmazott. 

Mint elmondták, a baba átalussza az éjszakát, elképesztően nyugodt, ezt az évet pedig teljes egészében a picire szentelik. Egyelőre nem gondolkoznak azon, hogy mikor állnak oltár elé, de napirenden van az esküvő. Szeretnék, ha kicsit már nagyobb lenne Aurora, hogy ő is emlékezzen a nagy napra.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés