Hirdetés

Shakira máris egy híres színésszel vígasztalódik botrányos válása után

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Hosszú hónapokig Shakira és Piqué válásától volg hangos a sajtó, de most végre csillapodtak a kedélyek.

Ahogy arról a Nap Híre többször is beszámolt, a népszerű kolumbiai énekesnő és a spanyol sztárfocista kapcsolata 11 év után botrányosan ért véget, ugyanis kiderült, hogy Piqué egy fiatalabb nővel csalta meg Shakirát. A énekesnőt rosszul viselte a válás, és a munkájába temetkezett, így több dalt is kiadott, melyek témája az exe és annak új barátnője volt.

Egy ideje azonban nem lehet hallani újabb botrányról, Shakira elhagyta Spanyolországot és Miamiba költözött, így a hétvégén ő is ott volt a Formula–1 miami nagydíján, ráadásul nem is akárkivel. A szemfüles rajongók Tom Cruise társaságában látták az énekesnőt, és egyből találgatni kezdtek, hogy vajon több lehet-e köztük barátságnál.

A két hírességről közös kép is készült, amint elmélyült beszélgetést folytatnak egymással, miközben feltehetően Shakira kisfia, Milan van a háttérben. A 60 éves színész és a 46 éves énekesnő később ismét csak együtt tűnt fel a Miami International Autodrome nevű klub VIP részlegében - írja a Szeretlek Magyarország.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés