Hirdetés

Shakira óriási bajban van, akár 8 évre börtönbe kerülhet

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról korábban már a naphire.hu is beszámolt, csőstül jön a baj Shakira életébe. Mint ismert, kiderült, hogy gyermekei apja, Piqué megcsalta, ezért a sztárpáros szakított. Ezután imádott édesapja is kórházba került, most pedig a spanyol hatóságokkal kell szembenéznie, ugyanis adócsalással vádolják. Az énekesnő ügyében a tárgyalás december közepéig tart, ekkor dőlhet majd el a sorsa.

A Grammy-díjas énekesnő nagy bajban van, ugyanis akár 8 év börtönt és 24 millió eurós pénzbírságot is kaphat, ha a barcelonai bíróság is helyt ad a hatóságok állításának, miszerint az énekesnő nem tett eleget a 14,5 millió eurós adókötelezettségnek. 

A 46 éves világsztár 2012 és 2014 között több mint hat hónapot töltött Spanyolországban, így felelősségre vonható az adócsalás miatt, bár ő tagadja az állításokat, sőt, még azzal is megvádolta az adóhatóságot, hogy kampányt indítottak ellene és vele akarnak példát statuálni a spanyol adófizetők előtt. 

A vád szerint az énekesnő szándékosan akarta becsapni az államkasszát, ám ő azt állítja: mindent kifizetett. Azt is hozzátette, a spanyol adóhatóságnak azért kezdett el “csorogni a nyála” mert meglátta, hogy egy spanyol állampolgárral élt együtt, Gerard Piqué futballistával, akivel azóta már szakított. Az ügyészség 117 tanút idézett be a tárgyalásra, köztük fodrászokat, technikusokat, tánctanárokat, kozmetikusokat, sőt az énekesnő sofőrjét is. Így akarják bizonyítani azt, hogy Shakira a kérdéses időszakban életvitelszerűen Spanyolországban élt - írja a 24.hu.

A tárgyalás december 14-éig tart. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés