Hirdetés

"Azt gondoltam, a világ jobb hely lesz nélkülem" - őszintén beszélt a betegségéről a világsztár

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Selena Gomeznek pénteken jelent meg a dokumentumfilmje, aminek kapcsán a Rolling Stone magazinnak beszélt a legdrámaibb pillanatairól. Az énekesnő elmondta, éveken át fontolgatta, hogy véget vet az életének.

A karrierje csúcsán lupust diagnosztizáltak nála, majd bipoláris zavart. A lupus miatt kórházba került és kemoterápiás kezelést kapott, így egy időre vissza kellett vonulnia, a helyzetén pedig sokat rontott, hogy az emberek csak találgattak mi lehet vele, azt gondolták, hogy elvonón van. A betegsége miatt 2017-ben veseátultetésen esett át.

Azt hiszem, a húszas éveim kezdetén kezdett igazán sötét lenni, amikor úgy éreztem, hogy nem tudom irányítani az érzéseimet, akár nagyon jók, akár nagyon rosszak

- mondta a 30 éves sztár, aki akkoriban heteket töltött az ágyban fekve, elszigetelve magát a családjától, barátaitól. "Azt gondoltam, a vlág jobb hely lesz, ha nem leszek itt" - tette hozzá Selena, aki végül gyógyszereket kapott a mentális betegségére.

Arról is beszélt, hogy az Apple+-on bemutatott dokumentumfilmjével az a célja, hogy másokon segítsen, akik hasonló cipőben járnak. Az interjúban arról is beszélt, hogy a betegségére szedett gyógyszerek miatt valószínűleg soha nem lehet gyermeke természetes úton - írja a 24.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés