Hirdetés

Vége! Súlyos döntést hozott az egészsége miatt Schobert Norbi

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Schobert Norbi egy kicsit hátrébb húzódik és átadja az irányítást egy feketeöves menedzsernek a Norbi Update Zrt.-ben - írja a 24.hu.

A lap kiemeli, hogy a fitneszguru az egészségi állapotának változásával indokolta a döntését és azt, hogy miért lép hátrébb és ad teret másnak a cége irányításában. Schobert Norbi a döntését egy múlt pénteki „sürgősségi partnertalálkozón” ismertette.

Elképzelhető azonban, hogy a háttérben más is meghúzódik. Annyi biztos, hogy a Norbi Update Zrt-nek új szakmai és pénzügyi partnere lesz, hogy biztosítani tudják a cég működését. Pletykálnak arról, hogy van tartozásuk is, ezt azonban nem lehet biztosan állítani, sőt még az üzletek ellátási gondjairól is hallani híreket - írja a 24.hu.

Októberben az ületember arról beszélt, hogy a rezsiterror miatt néhány üzletüket kénytelenek voltak bezárni és akkor a Mandinernek azt is említette, hogy eléggé pesszimista a világ jövőjével kapcsolatban. Már-már apokaliptikus képet festette, amikor a közbiztonság romlásáról, gyújtogatásról, fosztogatásról és vérengzésről vizionált. 

A lap a mostani változással kapcsolatban azt írta, hogy mostantól Schobert Norbert a továbbiakban a termékfejlesztéssel kíván foglalkozni, Rubint Réka (a felesége) átveszi a marketing és PR feladatokat, az operatív működést egy új szakmai stáb fogja végezni.

Schobert Norbi: Kőkeményen dolgozom

Hivatkozás másolása

Októberben egyébként az RTL Reggelijében is megfordult. Akkor Schobert Norbi a jövőbeli terveiről elmondta, azon dolgozik, hogy megtartsa a vállalkozásait, hogy aztán idősebbik fiának, Norbikának átadja a stafétabotot. 

"Kőkeményen melózom, hogy megtartsam a vállalkozásomat, mint mindenki más Magyarországon, úgyhogy a nyugdíj most elment nagyon messzire" 

– mondta akkor.

Akárhogy is nézzük, eseménydús éven van túl Schobert Norbi és Rubint Réka, hiszen még egy esküvő is belefért a 2022-es esztendőbe.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés