Hirdetés

Schobert Norbi megint elkapta a rettegett vírust

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az üzletember nemrégiben Montenegróban nyaralt, most azonban az utcára sem teheti ki a lábát. 

Miután Schobert Norbi hazatért a csodálatos utazásról, érezte, hogy valami baj van, ezért elvégzett egy koronavírustesztet. Kiderült: hogy pozitív, másodszor is elkapta a fertőzést. 

Elment a szaglás- és ízérzékem, a lázam is felszökött, a teszt pedig kimutatta, hogy koronavírusos vagyok. Jelenleg teljes izolációban vagyok, nem hagyom el az otthonomat, csak a teraszra megyek ki. Már jobban érzem magam, a hőemelkedésem kezd elmúlni, de az ízeket és a szagokat még mindig nem érzem.

- mondta a Blikknek a fitneszedző, aki 2021-ben néhány héttel azután kapott sztrókot, hogy felvette a második oltást. Schobert elmondása szerint úgynevezett Covid-sztrókja volt, hiszen semmilyen szív- és érrendszeri előjele nem volt az agyi katasztrófának.

"Fájt a fejem, fájt a torkom, elmúlt, de napról napra visszajött, és egyszer csak összeestem. Erre azt mondja az orvostudomány, hogy Covid-sztrók" - mesélte korábban Norbi, aki szerint már akkor covidos volt, mikor az oltást megkapta. 

Schobert Norbi most azt is elárulta, hogy már bánja, hogy beoltatta magát a koronavírus elleni vakcinával, és nem szeretne egy harmadik oltást is felvenni. "Már az előző kettőt is megbántam... Több problémát okozott, mint védelmet. A sztrók óta rendszeres orvosi felügyelet alatt állok; félévente járok kivizsgálásokra, és ez már életem végéig így marad. Jelenleg nem látogathatok egészségügyi intézményt, de ha meggyógyulok, mindenképpen meg szeretném vizsgáltatni magam, hogy tudjam, minden rendben" - mondta. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés