Hirdetés

Schobert Norbi: küzdünk mi is sok mindennel

Garai Kitti portré Garai Kitti

Schobert Norbert és Rubint Réka ötévente megújítja a házasságát. Nemrég a 20. házassági évfordulójukat ünnepelték a Hertelendy kastélyban, ahol két idősebb gyermekük, Lara és Norbi énekes produkciója vitte a prímet. Schobert Norbi most az RTL Reggeliben mesélt a lakodalomról, valamint a jövőbeli terveiről is beszélt. 

"Mi kitartunk egymás mellett, és küzdünk mi is sok mindennel, de én szeretnék még egy húszast ráhúzni és akkor boldog leszek" - mondta a fitneszguru, hozzátéve, hogy büszke arra, hogy már 20 éve, jóban-rosszban kitartanak egymás mellett Rékával. 

Schobert Norbi a jövőbeli terveiről elmondta, azon dolgozik, hogy megtartsa a vállalkozásait, hogy aztán idősebbik fiának, Norbikának átadja a stafétabotot. Bár a fitneszguru két évvel ezelőtt még nyugdíjba akart vonulni, de a jelenlegi energiaválság miatt ez a terve most szertefoszlott. 

"Kőkeményen melózom, hogy megtartsam a vállalkozásomat, mint mindenki más Magyarországon, úgyhogy a nyugdíj most elment nagyon messzire" – mesélte az 51 éves fitneszguru, aki szerint még legalább nyolc évet kell rá várnia, hogy idősebbik fiának, Norbikának átadja a vállalkozást. Hozzátette, fiának is lesz egy saját termékcsaládja, ami majd a fiatalokat szólítja meg. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés