Hirdetés

Nagy hírt jelentett be Schobert Lara: kiderült, min dolgozik

Nap Híre portré Nap Híre

Egy kis ízelítőt már édesanyja is adott belőle a közösségi oldalán.

Az utóbbi időben zajlik az élet a Schobert-családnál: Réka és Norbi gyermekei sorra találják meg a szerelmet, Lara után ifj. Schobert Norbi is nyilvánosságra hozta kapcsolatát. Sőt, úgy tudni, Schobert Lara és új kedvese kapcsolata hamar komolyabbra fordult: a fiatal lány egy ideje már Kazincbarcikán tartózkodik, ahol a 10 évvel idősebb párja focizik. 

Majdnem négy éve már, hogy Schobert Lara szerepelt az Álarcos Énekesben, akkor a lány elmondása szerint maszk nélkül nem mert volna kiállni a színpadra, mert nem volt elég önbizalma. Hiába szeretett énekelni kiskora óta, nem érezte olyan jónak magát, hogy a későbbiekben is a zenével foglalkozzon - idézi fel a Blikk

Most azonban úgy tűnik, meggondolta magát, ugyanis egy hatalmas hírt jelentett be a követőinek: hamarosan megjelenik egy dala Nyári Kálmánnal közreműködve. 

Egy kis részletet már Rubint Réka is megosztott belőle a közösségi oldalán, a büszkeségét pedig ha akarná, se tudná leplezni. Az új szám részlete és Lara énekhangja ide kattintva hallgatható meg.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés