Hirdetés

Tűző napon, több mint egy órát várakoztak a sárvári fürdő vendégei, hogy bejussanak

Nap Híre portré Nap Híre

A várakozók elmondása szerint mindenhol ideges emberek voltak.

Fotó: Facebook/Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

A Nyugat arról számolt be, hogy a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő vendégeinek kedden több mint egy órát kellett a bejutásra várakozniuk a kánikulában. Az egyik strandoló például azt mondta, hogy mindenki nagyon ideges volt, sokan gyerekekkel mentek, és mindenkinek a tűző napon kellett állnia. 

Egy másik érintett pedig úgy fogalmazott, hogy többször is előfordult már hasonló helyzet, azonban elmondása szerint ilyen katasztrofális soha nem volt még. Hozzátette, akik bejutottak az aulába, azok fulladoztak a hőségben, mert nem működött a légkondicionáló.

Az esettel kapcsolatban megszólalt Kántás Zoltán, az intézmény ügyvezető igazgatója is, aki kiemelte, hogy vendégeik észrevételei nagyon fontosak számukra, ezáltal tudnak szolgáltatásaik színvonalán javítani, ami a minőségi fürdőzés egyik alappillére. Ezen túl felsorolta egyebek mellett, hogy a hétköznapokon 6 pénztárral állnak vendégeink rendelkezésére, és hogy a közeljövőben terveik között szerepel további belépési lehetőségek kialakítása is.

"Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy nagyon sok vendég keresi fel létesítményünket az év minden szakaszában, hiszen ez egy visszaigazolás számunkra, hogy a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel és annak szolgáltatásaival vendégeink elégedettek"

- zárta az igazgató a gondolatait.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés