Hirdetés

Döbbenetes dolog látszik a Sallai Nóra balesetét rögzítő kamerák felvételén

Nap Híre portré Nap Híre

Újabb részletek derültek Sallai Nóra balesetéről: a tragikus esetet hat kamera rögzítette, a rendőrség most ezeket vizsgálva próbálja megállapítani, hogy kinek a felelőssége volt az ütközés. 

A borzalmas autóbaleset szeptember 27-én, Alsónémediben történt, a 44 éves színésznő és 5 éves kisfia éppen hazafelé tartottak egy családi látogatásról. Sallai Nóra épp egy mellékutcáról kanyarodott ki a Haraszti útra. Az ott haladó BMW sofőrje azonban olyan sebességgel haladt, hogy hiába próbálta elrántani a kormányt, amikor észrevette a kanyarodó járművet, így is hatalmas erővel nekiütközött. A becsapódás következtében a színésznő autója felborult, ő és kisfia pedig az autó roncsai közé szorultak.

A Blikk most arról ír, hogy rengeteg tévhit kering azóta a balesettel kapcsolatban, és most ezt prónálják eloszlatni – írja a cikket szemléző Origo. "Rengeteg információ terjedt el Sallai Nóra autóbalesetéről, amelyek közül számos helytelen" - mondta el egy informátor, aki szerint a sportkocsiban nem utazott nyolc ember és azt is mondta, hogy senki nem menekült el a helyszínről. Szerinte az is téves információ, hogy a sofőr vagy utasa részegek lettek volna, illetve büntetett előéletű lenne bármelyikük is, és az autó vezetője sosem volt eltiltva a vezetéstől sem.

"Hat kamera rögzítette a balesetet, legalábbis az esetet vizsgáló rendőrség ennyi felvételt vizsgált meg, melyeket az utcai térfigyelő, autóban működő és házakon elhelyezett biztonsági kamerák rögzítettek" 

- mondta az informátor, aki szerint a BMW sofőrjét és utasát jelenleg a hatóságok még nem gyanúsítják semmivel, de még folyik a nyomozás és vizsgálják, valóban gyorsan hajtott-e és pontosan milyen sebességgel érkezett a védett útvonalon.

A tragédiáról készült, nyilvános felvételeken az látszik, ahogy Sallai Nóra autójával, egy Opel Merivával egy alárendelt útvonalról kanyarodott balra Alsónémediben a Haraszti utcára, mely főútvonal. Akkor érkezett oda a BMW is, amelynek a sofőrje próbálta elrántani a kormányt, de akkor már hiába, így az ütközést nem tudták elkerülni. Azóta is sokan vitatkoznak a helyzeten, hogy a színésznőnek kötelessége lett volna elsőbbséget adni, ezt vajon a tőle elvárható módon megtette-e, és ha a megengedettnél sokkal gyorsabban érkezett a másik autó, az Sallai Nórának megtévesztő volt-e, vagy mindkét sofőr felelőssége megállapítható, és osztott felelősség terheli-e őket – írja a lap. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés