Dráma Sajónémetinél: vonattal ütközött egy autó, sok a sebesült

  • Bűnügy
Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Sajónémeti közelében egy vonat és egy személyautó ütközött össze egy vasúti átjáróban péntek késő délután. A kocsiban négy ember ült, akik mind megsérültek a balesetben - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi hajtott a fénysorompóval ellátott átjáróba, ahol összeütközött a menetrend szerint közlekedő személyvonattal. A helyszínelés és a mentés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták - írja a police.hu.

A Mávinform Facebook-oldalán azt közölte, hogy a Miskolc-Tiszai pályaudvarról Ózdra tartó személyvonat ütközött össze egy autóval a Sajónémeti megállónál lévő vasúti átjáróban. Kiemelték: a fénysorompó piros jelzést mutatott, amikor az autó összeütközött a vonattal.  A baleset következtében a motorvonat egy tengellyel kisiklott, de a vonat utasai közül senki nem sérült meg.

Cimkék:
  • baleset
  • vonatbaleset
  • szerencsétlenség
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet