Hirdetés

"Alacsony és kedves" - a platinaszőke popsztár lábai előtt hever az egész világ és a zeneipar

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Sabrina Carpenter az első és a második helyen áll az e heti brit kislemezlistán.

A fiatal amerikai énekesnő legújabb kislemeze, a Please Please Please megelőzte az előző, Espresso című slágerét, amely öt hétig állt a brit slágerlista első helyén - írja a BBC.

A Please Please Please és az Espresso is Carpenter hamarosan megjelenő hatodik, Short 'n Sweet című albumáról származik.

A Please Please Please Please klipjében Carpenter - aki korábban Disney-színésznő volt - az ír szerelmével, a Saltburn sztárjával, Barry Keoghannal szerepel, amint Bonnie és Clyde-szerű bűntényeket követnek el.

Carpenter a hét elején ellátogatott a Radio 1 Live Lounge-ba is, ahol mindkét kislemezt előadta - Chapelle Roan amerikai popsztár Good Luck, Babe című dalának a feldolgozásával együtt.

A Short 'n Sweet augusztusban jelenik meg, Sabrina pedig csütörtökön jelentette be, hogy szeptemberben kezdődik az azonos nevű turnéja, mégpedig az Egyesült Államokban. Várhatóan hamarosan bejelenti a turné nemzetközi dátumait is.

Annak ellenére, hogy korábban öt albuma jelent meg, a nevét igazán csak tavaly ismerték meg, miután Taylor Swifttel együtt turnézott Mexikóban, Dél-Amerikában, Ausztráliában és Ázsiában. Ezután kiadta az új albumáról a legelső kislemezt, az Esperssót, amit a kritikusok és a rajongók a nyár himnuszaként emlegetnek, ezzel pedig új magasságokba emelkedett a hírneve.

Az albumlistát továbbra is Taylor Swift uralja

Hivatkozás másolása

Az albumlistán továbbra is Taylor Swift áll az élen, a The Tortured Poets Department hetedik hetét tölti az első helyen - ez rekordot jelent számára az Egyesült Királyságban.

Az énekesnő a következő napokban nyolc koncertet fog adni a londoni Wembley Stadionban.

Billie Eilish Hit Me Hard And Soft című albuma a második helyen áll a listán, Charli XCX Brat című lemeze pedig a harmadik, megelőzve The Weeknd The Highlights című albumát, valamint a Sea Girls harmadik albumát, a Midnight Butterflies-t, amely az ötödik helyen debütált.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés