Hirdetés

Őszintén vallott kapcsolatáról Rúzsa Magdi: "voltak közöttünk súrlódások"

Nap Híre portré Nap Híre

Az énekesnőt és párját kihívások elé ákkította a hármas ikrek érkezése.

Rúzsa Magdi időről időre oszt meg aranyosabbnál aranyosabb fotókat a hármas ikrekről, akik már másfél évesek. Az énekesnő most őszintén beszélt arról is, hogy a három pici gyerek gondozása sokszor kőkemény feladat, ráadásul nem csak anyaként kell helytállnia, hiszen mostanra a színpadra is visszatért. Az énekesnő most a Story magazinnak adott interjút. 

"Rengeteg zenét hallgatunk, reggelente általában komolyzenét, kórusműveket. Lujzika már próbálgatja a hangját, ő már énekel. Zalán figyel a legjobban a zenére, ő az, akiről úgy látom, hogy a lelkét leginkább megérinti és a gondolatait leginkább foglalkoztatja. Kevének pedig kiváló a ritmusérzéke, és ha meghall egy dallamot, ő rögtön táncolni kezd"

- mesélte Magdi.

Arra is kitért, hogy sokkal nagyobb feladatnak bizonyult három gyermek nevelése, mint azt férjével gondolták, ami kihívások elé állította a kapcsolatukat, de sikerült átlendülniük rajta.

"Nem titkolom, hogy akadtak nehézségeink, mert álszentség lenne állítani, hogy mindez könnyen ment, hiszen egyszerre három kicsivel újraalakítani az életünket, az finoman szólva sem volt kis kihívás. Három gyerek nevelése komoly munkát jelent, és természetes, hogy voltak közöttünk súrlódások, de jól vettük ezeket az akadályokat, és így a kihívások csak megerősítették a házasságomat"

– fogalmazott.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés