Hirdetés

Ruhásszekrénybe zárták a terhes tinilányt

Nap Híre portré Nap Híre

Közel 18 hónapja tűnt el nevelőszülei otthonában egy 14 éves lány. A rendőrök égen-földön keresték őt Michiganben, de egész idáig sikertelenül. Nemrég azonban lakossági bejelentés alapján kaptak egy fülest az egyenruhások, a nyomozók pedig azonnal utánajártak az ügynek. 

A rendőröket szó szerint sokkolta a látvány: a tinilányt a ház folyosóján lévő szekrényben találták meg, mindössze néhány méterre attól a szobától, ahol két férfi évézett. A lányt terhesen zárták a szekrénybe.

Az ingatlan lakói egyébként először be sem akarták engedni a rendőröket. "Nem engedték, hogy bárkivel beszéljünk a házban, ez már eleve rossz jel volt. A lakók végül azt mondták, házkutatási paranccsal jöjjünk vissza. Így is tettük" – részletezte a helyi rendőrség szóvivője. Miután megtalálták a lányt, a lakók azt állították: fogalmuk sem volt arról, hogy a tini a szekrényben van.

"Sírt, nem tudta, mi fog vele történni. Látszott az arcán hogy retteg, a születendő babáját is féltette" – tette hozzá a szóvivő.

A tinilány jelenleg a biológiai apjához került, miután érte könyörgött. Úgy tudni, korábban az édesanyja gondoskodott róla, ám a nő elvesztette felügyeleti jogát. A nevelőszülőktől aztán többször is elhozta lányát, végül folyamatosan költöztek, hogy el ne kapják őket a hatóságok. A tini ekkor eshetett teherbe - írja a Bors.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés