Hirdetés

Váratlan lépésre szánta el magát Rubint Réka, erre senki sem számított

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Rubint Réka újévi fogadalma az volt, hogy idén egy kicsit lassít a tempón, ám hamarosan ismét többet fog foglalkozni a felkérésekkel, táborokkal.

A fitneszedző a TV2 Mokka című műsorában úgy fogalmazott, hogy tavaly egy-egy hétvégén 5-7 fellépése is volt, és olyan időszakok is voltak, amikor a sofőr vezetett helyette, mert a férje nem engedte, hogy kimerülten a volán mögé üljön. Így nemrég eljött az a pont, ahol már úgy érezte, hogy ideje szelektálnia a felkérések között.

Mint mondta, arra is volt példa, hogy vasárnap este alig bírt kiszállni az autójából, a teste egyértelműen jelezte számára, hogy túltolta, több időt kell hagynia a pihenésre. Réka a testi jelek miatt döntött úgy, hogy lassít, és elismeri, az emberek számára a kor előrehaladtával nehéz elfogadniuk, hogy több időt kell hagyniuk pihenésre.

Természetesen a sporttal nem hagy fel, egyszerűen csak átszervezésre van szüksége. Eljutott arra s zintre, hogy otthon valóban pihen és nem csak főz, mos és takarít. Igyekszik kihasználni az időt, amikor tényleg nem kell nagy dolgokkal foglalkoznia, és magára koncentrálhat, a családjával lehet.

Rengeteget foglalkozik meditációval, önsimerettel, és már 21 éve jár rendszeresen légzés-terepeutához. Schobert Norbi nagyon örült Réka döntésének, maximálisan támogatja benne, hiszen hosszú évek óta látja, milyen keményen hajt a felesége, aki büszke magára, hogy teljesítette a fogadalmát, képes volt egyet hátrébb lépni - írja a Liner.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés