Hirdetés

Őrjöng Rubint Réka: valaki ellopta a YouTube-csatornáját

Garai Kitti portré Garai Kitti

Megkárosították Rubint Rékát, a fitneszedző döbbenten tapasztalta, hogy ellopták a YouTube-csatornáját, ahol közel 75 ezer feliratkozója volt. Az anyagi veszteséget még csak megbecsülni sem tudja, ugyanis az összes videóját letörölték. 

"A webes kollégám szólt, hogy megváltoztattam-e a jelszót, mert nem tud belépni. Mondtam, hogy szó sincs erről, de akkor már én is láttam, hogy eltűnt az összes videó" - számolt be a Blikknek a felháborító lopásról a fitneszedző. 

"A Covid időszaka alatt építettem fel ezt a csatornát, az élő Facebook-videókat másnap mindig ide töltöttem fel, hogy aki szeretne, tudjon mozogni. Közel 75 ezer feliratkozóm volt, és akadtak olyan videók, amelyeket majdnem 800 ezren néztek meg. Azt sajnálom a legjobban, hogy ezeket a videókat azoktól az emberektől vették el, akiknek szüksége volt rájuk, és itt most nem csak arra gondolok, hogy valaki kisebb popsit szeretne, de sokaknak lelki segítség is volt ez, hiszen a mozgás antidepresszánsként is jól működik" - mondta szomorúan. 

Réka mindent megtesz azért, hogy a videókat visszakaphassák a feliratkozók, már indított egy új csatornát, ahova folyamatosan tölti fel a tartalmakat. De azt sem adta fel, hogy a régi csatornáját visszaszerezze.

"Szerencsére az összes videó megvan, így ezeket folyamatosan töltjük fel az új csatornára. Olyan 370 felvételről lehet szó. Az anyagi veszteséget megbecsülni sem tudom, de ez a része kevésbé zavar, mint az, hogy az az illető, aki ezt tette, embereket fosztott meg ezektől a tartalmaktól" - mondta, hozzátéve, hogy már felvették a kapcsolatot a Google megfelelő platformjával.

A fitneszedző abban bízik, hogy visszakaphatja a csatornát és a videóit. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés