Hirdetés

Rubint Réka elmondta, hogyan lehet boldog egy házas nő

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A házasságról és az anyagi függetlenség fontosságáról beszélt egy podcastban.

Még tavaly szeptemberben erősítette meg házassági fogadalmát Schobert Norbi és Rubint Réka, akkor ezt egy csodás fotóval hozták a rajongók tudtára. Néhány hónappal később azonban olyan pletykák kezdtek terjedni, amelyek szeritn Réka nem bírja tovább, beadja a válópert, ezt azonban a páros határozottan cáfolta. 

Most Orosz Cynthia Stories Podcast című YouTube-műsorában volt vendég Rubint Réka, ahol szintén téma volt a házasság, emellett pedig az önmegvalósítás - szúrta ki a 24.hu

Réka arról beszélt, hogy az anyagi függetlenség megteremtése fontos egy kapcsolatban, nehéz és tabutéma is az országban. Szerinte egy nő csak akkor lehet boldog, ha nem csupán feleségként azonosítja magát.

"Ha elmész vidékre, meg lehet nézni: ha megkérdek valakit egy fellépés után, hogyan írjam alá a dedikáló kártyát, azt mondja, »Kovács Béláné«. Én meg kérdezem: de neked nincs saját neved? »Kovács Béláné!«. De mondom, keresztnevet szeretnék! „Ja, Erzsike, Timi…” – ezt csak azért mondom, hogy mindenki értse, hogy én, onnantól kezdve, hogy Kiss Tímeaként feleségül megyek Kovács Bélához, megszűntem létezni. Onnantól Kovács Béláné vagyok, aki főz, mos, takarít, gyereket szül, nevel. Ez nem biztos, hogy Kovács Béla hibája, csak lehet, ő is ezt a mintát hozta. Meg Kiss Tímea is. Ez a két minta gyönyörűen összeér, és csinálják ugyanazt, ami volt"

- fejtette ki véleményét az edző, hozzátéve: az ő szülei is így éltek, édesanyja a válás után is megragadt ezekben a mintázatokban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés