Hirdetés

Kínos baki a stúdióban: Rubint Rékán nevetnek az emberek

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A fitneszguru korábban élő adásban mondott olyat, amire nem sokan számítottak.

Rubint Rékát az egész ország ismeri, és nem csak azért, mert a legendás fitneszkirály, Schobert Norbi párja, hanem azért is, mert ő maga is csinos kis karriert épített fel. Persze vannak, akik nem kedvelik a celebet, de Réka nekik is frappánsan vágott vissza nemrég. 

Azonban ő is bakizhat néha - így történt ez még 2020-ban, az RTL Reggeli egyik adásában. Éppen arról volt szó, hogy a híres magyar modell, Bódi Sylvi mennyire élvezi a természet közelségét, mennyire gyönyörű filterek nélkül is akár, és hogy ezt mennyire vállalnák be esetleg mások. Ezzel kapcsolatban Rubint Réka is elmondta, hogy a manöken valóban egy ikon, majd az ember és a természet közelségét tárgyalva felhozta példának Tom Hanks 2000-ben bemutatott filmjét, a Számkivetett című alkotást – vagy legalábbis szerette volna, ugyanis helyette azt mondta, hogy a film címe nem más, mint Wilson - írja a Promotions. 

Aki látta Tom Hanks klasszikusát, az tudja, hogy ugyan mellélőtt Rubint Réka, de nem annyira, mivel Wilson volt annak a labdának a neve, akivel magányában "összebarátkozott" Tom Hanks a lakatlan szigeten. Ártatlan hiba, de a kommentelők mégis szétszedték őt, és még most is megosztogatják a bakiról készült videót.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés