Hirdetés

Bejelentették: távoznak az RTL műsorvezetői

Nap Híre portré Nap Híre

Elcsukló hangon, könnyes szemekkel közölték a Reggeliben.

Ma volt az RTL Reggeli utolsó adása 2023-ban, az ünnepi részben az egész csapat szerepelt. A műsorvezetők váratlan hírrel búcsúztak: kiderült, hogy Szabó Zsófi és Miller Dávid távozik a műsorból - írja a Femina

Először utóbbi mondta el, hogy saját döntése volt, hogy búcsút intsen. Megköszönte az egész stábnak az elmúlt négy évet, a nézőknek pedig megígérte, találkozhatnak még vele más produkciókban. Majd Szabó Zsófi is elárulta, őt sem láthatjuk tovább a Reggeliben. Sírva, elcsukló hangon, könnyekkel a szemében mondta el, úgy érezte, itt az ideje, hogy váltson. 

Hozzátette, rengeteget köszönhet a műsornak, ami fontos fejezet volt az életében. 2019 januárjában csatlakozott a Reggeli akkori csapatához: Papp Gergőhöz, Lakatos Márkhoz, Lukács Mikikéhez, Wossala Rozinához valamint a Peller testvérekhez. Elárulta, a kisfia akkor tanult járni, jövőre pedig már iskolás lesz - a reggelis időszak ilyen szempontból is különleges helyet foglal el a szívében, úgy érzi, egy fejezet lezárult.

A csatorna közleményében megköszönte a két tévés munkáját. Szabó Zsófi öt, Miller Dávid négy esztendeje erősítette a Reggeli csapatát. 

"Hálásan köszönjük Szabó Zsófi és Miller Dávid munkáját, hozzáállását és azt a rengeteg felejthetetlen élményt, amivel mindketten hozzájárultak az évek alatt elért közös eredményekhez! További sok sikert kívánunk a Reggelin kívüli karrierjükhöz. Szereplésükre a műsor szerkesztői továbbra is számítanak, immár nem műsorvezetőként, hanem vendégként"

- fogalmaztak.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés