Hirdetés

Budapest szívébe költözik az RTL egy része

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Lapunk információját a csatorna kommunikációja részéről megerősítették. Idén nyártól két bázisról folytatják a munkát.

A Naphire.hu információi szerint hosszú hónapok óta zajlik egy Dózsa György úti irodaépület felújítása, és már korábban is arról pletykáltak a környéken, az RTL költözhet majd a Városliget szomszédságába.

A Naphire.hu munkatársa csütörtökön lett rá figyelmes, hogy az épület falán megjelent egy méretes plakát az alábbi szöveggel: “RTL - Új színt hozunk a Ligetbe”. Megkeresésünkre a kereskedelmi televízió kommunikációs osztálya válaszolt, közölték, csak részben igaz, hogy az RTL a Városligetbe költözik. “Idén nyártól a két bázison működik majd az RTL, ezek közül az egyik a városligeti RTL Liget, a másik lokációnk pedig a jelenlegi, nagytétényi úti RTL Stúdiók” - kezdték levelükben.

A Naphire.hu kérdésére azt is részletesen leírták, kiket érint a változás. “Az üzleti területeink és a hírműsoraink szerkesztőségei és stúdiói költöznek az RTL Ligetbe. Szórakoztató műsoraink az RTL Stúdiókban készülnek a jövőben is. Ez a lokáció hosszú ideje a showműsorok otthona és ez nem is fog változni, hiszen az itteni stúdiók mérete egyedülálló módon teszik lehetővé számunkra a műsorgyártást. 2020 óta hibrid munkavégzésben dolgozik a legtöbb kolléga, így akinek munkaköre engedi, továbbra home office-ban is végezheti a munkáját a hét nagy részében” - olvasható a kommunikációs osztály levelében.

Ez pedig annyit jelenthet, hogy Szellő István és Erős Antónia rövidesen már a belvárosból szolgáltatja majd a friss híreket. Azt is megtudtuk ugyanis, hogy az érintett területek idén nyártól, több lépcsőben költöznek át a városligeti bázisra.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés