Hirdetés

Rövid időn belül két súlyos gázolásos baleset történt Győr közelében

Nap Híre portré Nap Híre

Csornán és Győrben történt közlekedési balesetekben gyalogosok sérültek meg.

A csornai rendőröket kedden kora reggel egy személyi sérüléssel járó közlekedési balesethez riasztották. A járőrök a helyszínen megállapították, hogy egy 47 éves farádi férfi közlekedett személygépkocsijával Csornán, a Soproni úton. Útja során a Bartók Béla úti körforgalmi kereszteződésből kihajtott, és a kijelölt gyalogos átkelőhelyhez érve – vélhetően figyelmetlen vezetése miatt – elütötte a zebrán éppen átkelő 57 éves helyi asszonyt, aki a balesetben megsérült.

Győrben, a Kandó Kálmán úton közlekedett autójával a Hecsei út felől a Vágóhíd utca irányába egy 25 éves helyi férfi szintén kedden reggel. A Kandó Kálmán út egyik gyalogátkelőhelyéhez érve nem biztosított áthaladási elsőbbséget az ott szabályosan haladó 28 éves gyalogos fiatalembernek, akit az autóval elütött. A vétlen pápai férfi először a gépkocsi szélvédőjére, majd az úttestre esett, amelynek során súlyosan megsérült - írják a police.hu oldalon.

A balesetek sérültjeit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. Az esetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés