Hirdetés

Megdöbbentő hír érkezett Ronaldóról

Garai Kitti portré Garai Kitti

A portugál sztár hamarosan visszatérhet a Bajnokok Ligájába. 

Mint azt a Naphíre is megírta, végre lezárult Cristiano Ronaldo átigazolási ügye, a portugál klasszis Szaúd-Arábiába, az al-Nasszr együtteséhez írt alá. Ronaldo körül azonban máris felkavarták az álló vizet, ugyanis egyes források azt állítják, hogy hamarosan visszatérhet a Bajnokok Ligájába. 

Mint ismert, az ötszörös aranylabdás miután távozott a Manchester Unitedtől, nem talált Európában magának klubot, így végül a szaúd-arábiai csapathoz igazolt. A spanyol Marca szerint azonban az új csapatával kötött szerződésében szerepel egy titkos záradék, miszerint ha a szaúdi konzorcium tulajdonában lévő Newcastle United a legjobb négy közé jut a Premier League-ben - tehát BL-helyezést érő pozícióban végez - akkor Ronaldo kölcsönben az angol csapatba igazolhat, így újra a Bajnokok Ligájában szerepelhet hétről hétre.

CR 140 góljával a BL történetének legeredményesebb futballistája, így a jövőben tovább gyarapíthatja góljai számát a legrangosabb európai kupasorozatban. Ronaldo hétfő este érkezett meg Szaúd-Arábiába és az al-Nasszr csapatánál kedden mutatják be hivatalosan telt ház, mintegy 30 ezer szurkoló előtt - írja az Origo.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés