Hirdetés

Ronaldo már a saját csapatának sem kell, kispadra ültethetik

Garai Kitti portré Garai Kitti

Ahogy azt korábban a Naphíre is megírta, Cristiano Ronaldo távozna a Manchester United csapatából, mert nem titkolt vágya, hogy még egyszer Bajnokok Ligáját nyerjen, de erre nem sok esélyt lát a Vörös Ördögöknél.

A világsztár játékos menedzsere az elmúlt időszakban nagyon aktív volt, több csapathoz is beajánlotta Ronaldót, de mindenhol csak az elutasítást kapták. Most pedig úgy tűnik, már a saját csapatában sem szívesen szerepeltetik. 

Ronaldo hosszú kihagyás után vasárnap ismét pályára lépett a Vörös Ördögök utolsó felkészülési meccsén a Rayo Vallexanó ellen, de a mérkőzés második félidejét már a kispadon töltötte, s még a találkozó lefújása előtt elhagyta a stadiont. 

A világsztárnak azonban szüksége lenne minél több edzésre, ugyanis a csapata szezon előtti turnéját is kihagyta, és egy félidőnyi játék nem lesz elegendő ahhoz, hogy a kezdőbe kerüljön a vasárnapi, Brighton elleni első bajnoki mérkőzésen. 

A holland tréner a MU felkészülési túrnéján a Jadon Sancho, Anthony Martial, Marcus Rashford alkotta támadótriót preferálta, amely jól helyt állt Thaiföldön és Ausztiráliában, így könnyen lehet, hogy a szezon elején Ronaldo akkor is csak a kispadon fog kezdeni, ha időközben formába lendül - írta az Origo.

A portugál klasszis jövője továbbra is kétséges.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés