Hirdetés

Hatalmas elismerésben részesült Ronaldo

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Január elején közöltük a hírt, miszerint Cristiano Ronaldo a Manchester United után Szaúd-Arábiában folytatja a pályafutását. A 37 éves portugál sztárjátékos azóta az arab országba költözött, igazi luxuskörülmények között él és már az új csapatával is sikerült megtalálnia a közös hangot.

Úgy néz ki, hogy Ronaldo körük minden úgy alakul, ahogy eltervezte. Tavaly november végén jelentette be, hogy még a szerződése lejárta előtt távozik a Manchester Unitedból, majd sokáig találgatták a rajongók, hogy melyik csapathoz igazolhat. Végül erre a kérdésre is választ kaptunk, ugyanis egy szaúdi klubbal kötött évi 200 millió eurós megállapodást.

A sztárjátékos hivatalos bemutatására a 2022-es világbajnokság után, január elején került sor. Az eseményen úgy fogalmazott, hogy korábban Európa legfontosabb klubjaiban játszott és most úgy érzi, hogy új kihívás kell néznie. Hozzátette, sok ajánlatot kapott Európáből, sőt amerikai, ausztrál és brazil klubok is megkeresték, de ő mégis az arab csapat mellett tette le a voksát.

Eddigiek alapján úgy tűnik, hogy jól tette, hiszen ismét bombaformában játszik. Olyannyira, hogy alig két hónap munka után máris díjjal jutalmazták. Szaúd-Arábiában a hónap játékosának választották Cristiano Ronaldot - jelentette a Sportal.

A portugál sztár februárban nyolc gólt és két gólpasszt ért el az al-Nasszrben, ezzel elmondhatja magáról, hogy a csapat mind a 10 góljában szerepet játszott.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés