Hirdetés

Rettenetes tragédia: az anyja szeme láttára halt meg egy öt hónapos csecsemő

Nap Híre portré Nap Híre

Rettenetes tragédia történt a windsori Legolandban: egy öt hónapos gyereknek állt meg a szíve, ám hiába érkezett szinte azonnal a segítség, a baba nem élte túl. 

Egy kétségbeesett nő segítségért kiabált, amikor 5 hónapos gyermeke rosszul lett a Legolandben. A lányt kritikus állapotban szállították kórházba, miután leállt a szíve a népszerű windsori Legolandnél. Többen is azonnal odasiettek a közelből, de a mentők is nagyon hamar a helyszínre értek. Egy szemtanú azt állítja, hogy a gyerek anyja sikoltozni kezdett, hogy „segítség, segítségre van szüksége a babámnak” – írja a Ripost

Két mentős tartózkodott a közelben, ők próbálták újraéleszteni a babát. Ekkor a gyerek arca már kék volt. A kiérkező mentőkocsi életmentői segítették tovább a munkájukat, majd a kicsit kórházba vitték. A rendőrség azonban megerősítette, hogy a gyerek meghalt a kórházban. A Legoland szóvivője közleményében megköszönte a szolgálaton kívüli mentősök munkáját:

"Rendkívül hálásak vagyunk a lakosság tagjainak, akik azonnali ellátást nyújtottak. A gyermek mentőautóval került kórházba, ahol sajnos elhunyt. Továbbra is támogatjuk a hatóságok nyomozását".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés