Hirdetés

Rettenetes bűncselekmény történt a magyar határon

Nap Híre portré Nap Híre

Nemrég beszámoltunk róla, milyen iszonyatos a helyzet a magyar-ukrán határon. Az ukrán állami határőrszolgálat őrizetbe vett kilenc férfit, akik illegálisan kíséreltek meg bejutni Magyarországra - közölte kedden az ukrán határőrség Telegram-csatornáján.

A közlemény szerint az Ukrajna különböző régióiból származó kilencfős szabálysértő csoportot éjfélkor tartóztatták fel az ukrán-magyar határ közelében. A határőrség közölte, hogy a férfiak fejenként 8-12 ezer dollárt fizettek a fuvarozóknak, akik átszállították volna őket a határon - írja az MTI.

Most nem az ukrán-magyar határon történő feldolgozhatatlan tragédia szolgáltatott munkát a magyar hatóságoknak, hanem a Csongrád-Csanád vármegyei határszakaszon elkövetett súlyos bűncselekmény.

Az Autószektor írt róla, hogy Kiszombor közúti határátkelőhelyen egy bolgár állampolgárságú férfi jelentkezett kilépésre még 2024. március 7-én késő délután egy Renault D típusú teherautóval. Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen 2024. március 8-án egy román férfi próbálta egy Peugeot 508 GT-vel elhagyni az országot. Az ellenőrzések során a határrendészek megállapították, hogy a járművek szerepelnek a körözési rendszerben, azt a bolgár és francia hatóságok keresik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés