Hirdetés

Reszkessetek, ablakbetörők! Szörnyű videó, ámokfutó rongált egy budapesti utcában

Nap Híre portré Nap Híre

A TikTokra került fel egy videó még Szenteste napján arról, hogy valaki Budapesten autók szélvédőit törte be.

"Minden kocsi ablaka be van törve" - állapította meg a videóban a férfi, aki számolatlanul mutatta a szétvert autókat. Igen ritka pillanatot és bűncselekményt örökített meg a felhasználó. A videóban elhangzik, hogy mindenki ideges volt a 8. kerületben, a felvétel leírásába pedig odarakták, hogy valaki megvadult. Ami a legenyhébb kifejezés.

A felvételt itt lehet megnézni.

A rendőrségi hírek között a Naphire.hu egyelőre nem talált hasonlót, amint kiderül, hogy pontosan mi történt, ki csinálta, azonnal jelezzük. A videó alatt azonnal beindultak a kommentelők és a találgatások.

Valaki azt emelte ki, hogy ezért költözött vidékre, mert a nyugalom megfizethetetlen, mások szerint a közelben biztosan van egy szélvédős, akinek az utóbbi időben nem volt munkája. 

Szívszorító komment is érkezett az egyik károsulttól:

Nem tudom ki volt de "köszönöm" neki. Utolsó fillérem költöttem évekig spóroltam hogy a tartós beteg lányomat hordhassam iskolába.

Sokan nem értették, hogy miért nem szólalt meg az autók riasztója, de többen is felhívták a figyelmet arra, hogy porcelánnal egészen könnyedén elvégezhető a fenti bűncselekmény, mert az üveg azt "nem szereti". Csak reménykedni lehet, hogy a rendőrség elfogja az elkövetőt, vagy az elkövetőket, hiszen a környéken is vannak biztonsági kamerák. Szóval, reszkessetek, ablakbetörők!

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés