Hirdetés

Döbbenetes videón a verekedés: Őrjöngő utas esett neki a repülőgép pilótájának

Nap Híre portré Nap Híre

Az utas oka az erőszakra az volt, hogy a pilóta nem sokkal előtte bejelentette, a rossz időjárási körülmények miatt késni fog a gépük.

Döbbenetes videó kezdett a minap terjedni az interneten, amelyen az látható, hogy egy utasó nekiront egy repülőgép pilótájának. A indiai férfi azután lett dühös, hogy a pilóta bejelentette, 13 órát fog késni a repülőgépük. A szóbanfogró utas pedig úgy gondolta, ha lekever néhány pofont a kapitánynak, akkor gyorsabban elérheti a célját.

Az esetről videó is készült, amelyen jól látszik, hogy a pilóta a mikrofonnal a kezében áll a fülke ajtaja előtt, majd megjelenik egy sárga pulcsis utas, aki megpróbálta a földre teperni. Pár másodperccel később egy férfi elvezette a dühöngő utast, majd az egyik légiutas-kísérő sokkos állapotban kijelentette, ilyet nem lehet csinálni - írja a Telex.

Egyes cikkek szerint a többi utas egyetértett a támadóval, ugyanis állításuk szerint nem tájékoztatták őket megfelelően arról, hogy miért nem tudnak felszállni, és a kétórás úthoz képest aránytalanul sokat ültek úgy a gépen, hogy semmiféle információt nem kaptak. 

A férfit végül leszállították a repülőről, majd a rendőrök bilincsben vitték a rendőrkapitányságra. A támadó azóta óvadék ellenében kiszabadult. A videót ide kattintva lehet megtekinteni.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés