Hirdetés

Botrány a repülőn: Felháborító módon viselkedett egy pilóta, majd két utast is leszállított a gépről

Nap Híre portré Nap Híre

Pedig a két utas semmi rosszat nem tett.

Susan Benson az Air Canada Las Vegasból Montrealba tartó járatán utazott volna, de még indulás előtt leszállíttatták a járatról, ugyanis reklamálni kezdett. Az esetről a Facebook-oldalán számolt be részletesen a nő.

A bejegyzésében kiemelte, hogy eleinte nem igazán értették, hogy mi történik, majd kiderült, hogy az előző út során valaki lehányt két ülést. A személyzet az utas állítása szerint parfümmel és darált kávéval igyekezett semlegesíteni az ülést beterítő orrfacsaró szagot, ám nem jártak sikerrel - írja a 444.hu.

Az utaskísérő ugyan sajnálkozott a kellemetlen eset miatt, de mivel tele volt a gép, így nem tudott mit tenni. Végül a helyzetet a pilóta "oldotta meg", aki az érintett utasokkal közölte, hogy vagy elfoglalják a helyüket vagy leszállítják őket.

Benson panaszt tett, viszont a pilóta jelezte neki, amennyiben tovább problémázik nemcsak leszállítják, hanem a légitársaság tiltólistájára is felkerül. Végül a nőt és társát is leszállíttatták a gépről. A nő később a bejegyzésében kiemelte azt is, hogy az eset miatt szégyellte magát, amiért kanadai és szégyellte magát a társaság nevében is.

Az Air Canada az esetet kivizsgálta, majd bocsánatot kért az utasoktól, akik nem elvárható bánásmódban részesültek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés