Hirdetés

Reptér: így juthat be Korda György titkos koncertjére

Morvay Péter portré Morvay Péter

Ferihegyen az 1-es terminálon ad zártkörű koncertet Korda György, de a fellépésre nem árulnak jegyeket.

A Reptér című sláger legendás előadója és felesége, Balázs Klári december 9-én lépnek fel, a nézők viszont csak egy videópályázat révén juthatnak az eseményre.

A Budapest Airport üzemeltetője a Korda-Balázs házaspár bevonásával a Reptér című dal humoros, kreatív, dinamikus változatait várja a pályázóktól, TikTok-videó formájában.

Korda György megaslágerét Máté Péter írta, eredeti változata 1980-ban jelent meg
Korda György megaslágerét Máté Péter írta, eredeti változata 1980-ban jelent meg

A legjobban sikerült Reptér-videók készítői nyolcadmagukkal nyerhetnek belépőket egy zártkörű koncertre, amelyet a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es terminál műemléki védettségű épületében rendeznek december 9-én.

A videópályázat beküldési határideje november 30., az alkotásokat ötfős zsűri bírálja el: Korda György és Balázs Klári, Lakatos Márk, Nagy Bogi és Valentínyi Katalin, a Budapest Airport kommunikációs és kormányzati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese.

Mint arról korábban írtunk, a Budapest Airport tavaly forgatta újra Korda Györggyel a Reptér című dal videóklipjét. A szám modern verziója a YouTube-on már több mint 5,5 millió megtekintésnél jár, sőt a britek is felfigyeltek rá.

A pályázattal kapcsolatos felhívást a Budapest Airport Instagram-felületén lehet megnézni. A videókat a pályázók a TikTok vagy Instagram-oldalukra tölthetik fel #BUDReptérKihívás hashtag megjelöléssel.

    Hol született Korda György?

    Bővebben Bezárás

    Budapesten

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés