Hirdetés

Vegyi anyaggal lövöldözött egy férfi Budapesten

Nap Híre portré Nap Híre

Két lövést adott le egy férfi csütörtök délelőtt egy vegyi anyagot kilövő fegyverrel a Nyugati téren, a terézvárosi rendőrök elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták - tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon.

A közlemény szerit csütörtök 11 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy a Nyugati téren, a villamosmegállóban kétszer rálőttek egy férfira.

A kerületi járőrök a bűnügyi bevetési osztály és a Készenléti Rendőrség munkatársai négy percen belül elfogták a lövöldöző férfit, aki a nála lévő tárgyat, "egy vegyi anyagot tartalmazó, folyadéksugár-kilövő eszközt" a rendőröknek átadta - írták a közleményben.

A 43 éves férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt - közölte a rendőrség azt is jelezve, hogy az eset során senki nem sérült meg.

Korábban a rendőrség felhívást tett közzé és 1 millió forintot ajánlottak fel, ha egy gyilkosságot segítenek felgöngyölíteni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés