Hirdetés

Nagy a baj: sokkoló bejelentést tett a rendőrség, szörnyű ami a határon történik

Nap Híre portré Nap Híre

Az ukrán-magyar határszakaszon 5234-en léptek be Magyarországra vasárnap, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 5931-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) hétfőn.

A beléptetettek közül a rendőrség 63 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást, amely 30 napig érvényes. Nekik ez idő alatt kell felkeresniük az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság tartózkodási helyük szerint illetékes hivatalát a végleges okmányok beszerzéséért - áll a közleményben. A rendőrök továbbra is segítik a háború elől menekülőket - közölte az MTI. 

Friss hírek a háború kapcsán

Hivatkozás másolása

Ahogy arról korábban a naphire.hu is beszámolt, a Wagner-vezér bejelentette, hogy az orosz magánhadsereg marad Bahmutban, miután ígéretet kaptak. "Annyi lőszert és katonát ígértek nekünk, hogy az elég lesz a harci cselekmények folytatásához" - mondta Jevgenyij Prigozsin.

Közben a hétvégén robbanások rázták meg a krími Szevasztopol környékét. A krími tisztségviselő szerint Ukrajna áll a dróntámadások mögött. Mihail Razvozsajev tájékoztatása szerint a támadásban senki sem sérült meg. Elmondása szerint tíz drónt is sikeresek megállították, azonban az interneten terjedő videók arról tanúskodnak, hogy több robbanás is történt a félszigeten található katonai létesítmények körében - írja az atv.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés