Hirdetés

Rendkívüli közlemény a Mentőszolgálattól

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Mint azt a Nap Híre is megírta, súlyos baleset történt szerda délután Kőbányán, a Újhegyi út és Mádi utca kereszteződésénél. A beszámolók szerint egy mentőautó és egy személyautó ütközött össze. A mentő egy családi ház kőkerítésének csapódott, és a ház kertjében állt meg az ütközés után.

A baleset után a közösségi oldalakon több kommentelő is a mentőtechnikust hibáztatta az ütközés miatt, azonban az Országos Mentőszolgálat tisztázta, hogy pontosan mi is történt. Győrfi Pál kiemelte, a mentőautó éppen egy belgyógyászati eset miatt tartott a kórházba, és megkülönböztető jelzést használt, amikor megtörtént a baleset.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Nemrég pedig a mentők a közösségi oldalukon osztottak meg egy videót, amit az érintett mentőautó fedélzeti kamerája készített. A bejegyzésben a következőt írták:

“A szirénázó mentőautó lesodródott az útról”, a kommentelők pedig emiatt gyorsan ítéletet hirdettek és a mentőtechnikust hibáztatták. A fedélzeti kamera felvételén azonban jól látszik, hogy egy figyelmetlen sofőr miatt történt a baleset és nem a mentőautó vezetője hibázott. Szerencsére a szállított beteg nem, bajtársaink pedig csak könnyebben sérültek az ütközés során, az anyagi kár azonban jelentős. Mielőbbi felépülést kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés