Hirdetés

Rendkívüli bejelentést tett a francia válogatott sztárja

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Az Aranylabdás francia csatár súlyos döntést hozott a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság után.

A Real Madrid 25 éves francia támadója a hírek szerint csúnyán összeveszett a francia válogatott szövetségi kapitányával, aki annak ellenére sem hívta vissza a sztárjátékost a világbajnokság döntőjére, hogy addigra már teljesen felépült a korábbi sérüléséből.

Többen azt állítják, hogy Didier Deschamps kapitánynak bőven lett volna lehetősége, hogy az utolsó mérkőzésre visszahívja Benzemát, azonban ő kitartott az eredeti keretnél, ami végül alulmaradt Argentínával szemben, így a válogatott nem tudott duplázni és ezüstérmes lett.

Karim Benzema
Karim Benzema

Egyes információk szerint a csatár a francia elnök, Emmanuel Macron meghívását is visszautasította a vasárnapi mérkőzésre, bár a döntő előtt még buzdította a csapattársait, azonban ma drámai bejelentést tett: 

véget ért a története a francia válogatottnál.

A hírek szerint nem a mostani volt Benzema és Deschamps első összetűzése, korábban sem volt túl jó a viszony közöttük. A tavalyi EB-t megelőzően Benzema öt éven keresztül nem kapott lehetőséget a válogatottban, melynek mezét így is 97 alkalommal húzhatta magára, fellépésein 37 gólt szerzett és 20 gólpasszt adott - írja a Liner.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés