Rekordot állított a 95 éves Zsuzsi néni: ő az ország legidősebb tandemugrója

  • Színes
Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Zsuzsi néni egy évvel ezelőtt, azaz a 94. születésnapján teljesítette legnagyobb álmát és kiugrott egy repülőből. Akkor megfogadta, 100 éves koráig minden évben részt vesz egy tandemugráson, ami igazi adrenalinbomba számára. 

Pászti Tiborné Zsuzsi az RTL Klub kamerái előtt mesélte el, hogy most, a 95. születésnapja alkalmából már másodszor, minden félelem nélkül és hatalmas mosollyal az arcán vetette ki magát a 4000 méter magasban repülő gépből. Elmondása szerint isteni érzés az ugrás, mintha semmi nem lenne rajta kívül, bár szerinte nehéz elmondani, mert ezt érezni kell.

Zsuzsi néni ugrás közben
Zsuzsi néni ugrás közben Fotó: RTL Klub/Fókusz

Zsuzsi néni jelenleg az ország legidősebb tandemugrója, és ha rajta múlik, akkor jövőre megdönti a saját rekordját. "Ha jó isten engedi, jövőre is eljövök, ameddig csak tudok, mert nagyon élvezem" - mesélte izgatottan. Az ugrásra idén a legidősebb dédunokája, Fanni is elkísérte, sőt még osztozott is vele az elképesztő élményben.

Cimkék:
  • tandemugrás
  • születésnap
  • rekord
  • Zsuzsi néni
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet