Hirdetés

Brutális részletek a nagymihályi gyilkosságról: az édesapa végezhetett a feleségével és a gyerekeivel

Garai Kitti portré Garai Kitti

Holtan találtak egy családot a szlovákiai Nagymihályiban. Egy házaspár és két kisgyerek halt meg, testükön lőtt sérülések voltak.

A helyi sajtó értesülései szerint valószínűleg lelőtte feleségét és két kisgyerekét, majd magával is végzett egy férfi Nagymihályiban. A hatóságok egyelőre ezt az információt nem erősítették meg, csak annyit közöltek az esettel kapcsolatban, hogy négy holttestet találtak egy lakótelepi lakásban kedden kora este. 

A Kassai (Košice) Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője elmondta, hogy a rendőrség megkezdte a helyszínelést, és kollégái igyekeznek kideríteni, mi történt. A helyi lapok beszámolói szerint a tragédia előtt lövöldözést lehetett hallani a környéken. A rendőrség jelezte, hogy a folyamatban lévő nyomozás miatt egyelőre nem árulhatnak el részleteket az esettel kapcsolatban - írja az RTL.

A Naphíre korábban egy másik brutális családi tragédiáról is beszámolt. Mint írtuk, vérengzés történt a múlt héten egy ohioi családi házban, miután egy férfi egy összejövetelen minden előzmény nélkül előrántotta a fegyverét és lövöldözni kezdett. Rálőtt a testvérére, az unokaöccsére, az apjára, egy ismerősére és a lányára. A gyilkos 34 éves testvére, 69 éves édesapjuk és a 16 éves unokaöccse a helyszínen életét vesztette. A másik két sebesültet kórházba szállították, ám a hétvége folyamán a 48 éves ismerőse életét vesztette.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés