Hirdetés

Rátalált a Heti Napló a 105 éves Laci bácsi eltűnt feleségére - Margit néni megdöbbentő dolgot állít

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Közös költözésük előtt egy nappal sétálni vitte a családja a 101 éves nénit, azóta a férje semmit nem tud róla. A Naphire.hu információi szerint a Heti Napló stábja megtalálta Margit nénit - a szerelmi dráma különös fordulatot vett.

Nem túlzás: múlt vasárnap este tévénézők százezrei törölgették a könnyeiket az ATV képernyője előtt. A Heti Napló Sváby Andrással című műsorban, kamerán keresztül üzent feleségének a 105 éves Laci bácsi, az a férfi, akinek a felesége gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra tűnt el az életéből. Közösen akartak egy idősotthonba költözni, ám egy nappal korában Margit néni családja sétálni vitte a 101 éves nőt, ahonnan azonban soha nem jött vissza. „Ha történt vele valami, én addig élek! Nincs tovább! Nincs értelme az életemnek Margit néni nélkül!” - mondta a könnyeivel küszködve Laci bácsi alig egy hete az ATV kamerái előtt.

„Valami csodálatos erő volt a mi találkozásunk és végigkísérte az egész életünket” - mesélte a Heti Napló előző riportjában a tisztességben megőszült férfi. Minden reggel megölelték egymást, és abban reménykedtek, együtt, egyszerre hagyják el ezt a világot. Egymás nélkül ugyanis képtelenek élni. A Heti Napló riportjából aztán kiderült, júliusban a házaspár megállapodott, egy otthonba költöznek, hiszen már nem tudják úgy ellátni magukat, ahogy szeretnék. Ezt követően bukkant fel az idős ő családja, Laci bácsi pedig hetek óta nem tud semmit a szerelméről. Hívásaira a család nem reagál, közös otthonuk zárait lecserélték.

A Heti Napló riportere nem adta fel, azóta is az idős nő után kutatott. A Naphire.hu úgy tudja, hogy a rejtélyes ügy szálai már egészen a rendőrségig érnek, hiszen Laci bácsi feljelentést tett felesége eltűnése miatt. Információink szerint a rendőrök is megtalálták az idős nőt, és meg is hallgatták az ügyben, sőt, az unokája és Margit néni is kötélnek állt végül, nyilatkoztak a Heti Napló stábjának. Amiket az idős nő állít, alapjaiban állítják a feje tetejére a szerelmi drámát. Hogy miként éli majd meg a szerelmét hetek óta kétségbeesetten visszaváró Laci bácsi, az megjósolhatatlan.

Laci bácsi és Margit néni szerelmi drámájának részletei vasárnap este az ATV Híradó után, a Heti Napló Sváby Andrással című műsorból derülnek ki.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés