Hirdetés

Elfajult a rágalmazási ügy, súlyos perrel fenyegetik Szorcsik Vikit

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Végleg elfogyott Mischinger Péter türelme, így a bíróságon rendezné kényes ügyet. 

Szorcsik Viki nem élt a lehetőséggel, és nem kért nyilvánosan bocsánatot a rágalmak miatt, így Mischinger Péter nem lát más lehetőséget, minthogy bíróságon rendezzék az ügyet. A színésznő nyilvánosan erőszakossággal vádolta az Exatlon Hungary játékosát, aki arra kérte, hogy ismerje be, hazudott vele kapcsolatban.

Szorcsik Viki színésznő
Szorcsik Viki színésznő

Mivel ez a mai napig nem történt meg, ezért Péter elérkezettnek látja az időt, hogy a jogi képviselőjével beadják a keresetet. Bár az Exatlon Hungary játékosa nem örül annak, hogy a bíróságon kell lezárni ezt az ügyet, de szerinte Viki nem ahagyott neki más lehetőséget és muszáj valamilyen módon tisztáznia a nevét - írja a Bors.

Nem is különösebben kommentálnám azt a videót, melyben Viki egy applikációval férfi maszkírozta magát és úgy reagált  nyílt levelemre és a kérésemre, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot és ismerje el, hazudott, amikor a Farm VIP kamerái előtt engem felé irányuló erőszakos magatartással vádolt meg és kijelentette, hogy attól fél, fizikális értelemben bántani fogom

- mondta Péter, aki hozzátette, Vikinek így már csak a bíróságon lesz lehetősége arra, hogy beismerje, hazudott vele kapcsolatban. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés