Hirdetés

Sírva mesélte el az idős néni, hogyan rabolták ki a saját otthonában

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Nemrég egy 78 éves nyíradonyi asszonyt raboltak ki a saját otthonában, de előtte kegyetlenül megverték. A négyfős banda tagjai közül ketten mégcsak 14 évesek voltak. Most megszólalt az idős asszony is, aki részletesen elmesélte a drámai eseményt.

Az ATV kedd esti Híradójában elhangzott, hogy mielőtt a négy támadó bement volna a házba, arra is figyeltek, hogy leszereljék a riasztót annak érdekében, hogy az áldozat ne tudjon segítséget kérni. Ezt követően azonban elszabadult a pokol: a banda tagjai azonnal fenyegetőzni és támadni kezdtek.

Valami zörrent. Mire kijövök, kinyitom az ajtót, ketten voltak, hogy "hol a pénz, add ide a pénzt, vagy megölünk". Mondtam nekik, hogy nincs pénzem. Hirtelen meg is ijedtem. Erre, amelyik a tükör felől állt már orrba is csapott

- idézte fel a borzalmas pillanatokat Benefi Béláné, majd hozzátette: próbált elmenekülni, de nem tudott, mert folyamatosan ütötték, közben pedig az otthonát is felforgatták, pénz és értékek után keresve. Végül 5 darab régi mobiltelefont és egy porszívót vittek el. 

A rendőrök az eset után sikeres hajtóvadászatot indítottak a banda tagjai után, és sikerrel is jártak. A négy fiatal súlyos bűncselekményt követett el, akár 5-10 év börtönbüntetésre is számíthatnak. A négy támadó közül a legidősebb 20, a következő 18 éves, a két fiatalabb pedig mindössze 14 éves.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés