Hirdetés

Puzsér Róbert kegyetlenül nekiment Lagzi Lajcsinak

Garai Kitti portré Garai Kitti

Hónapok óta tart Galambos Lajos kálváriája. A zenésznek már februárban börtönbe kellett volna vonulnia, ám betegsége miatt halasztást kért. A bíróság azonban elutasította ezt a kérelmet. Lapunk arról is beszámolt, hogy Lagzi Lajcsi április végén végre betalált a börtönbe. Egy nappal ezelőtt pedig arról írtunk, hogy a trombitást a sittről egyenesen a kórházba szállították bilincsbe verve. 

Puzsér Róbert most a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsor egyik adásában kifejtette a véleményét Galambos Lajos ügyével kapcsolatban. Az ország legkeményebb kritikusa úgy fogalmazott, hogy érdekes dolog, mikor a Lagzi Lajcsihoz hasonló, a szórakoztatóipari elithez tartozó, ismert személyiségeket egy ilyen eset leránt a mélybe – ez bizonyítja, hogy ők sem pótolhatatlanok, nélkülözhetetlenek és védettek, akármennyire is úgy gondolják magukról - vette észre a Promotions.

Kitért arra is, hogy Galambos Lajcsit és a többi hozzá hasonló karaktert nagyon fényesen megfizették, amikor főműsoridőben parádéztak a tévében, ám ők mégis minden pénzt elvertek. 

"Ha csak a tíz forintból egy forintot félreraksz és kilencet elversz, most nem kéne áramot lopnod, nem kéne szalámit lopnod. De te minden fillért elvertél abból, amit kerestél, mert azt hitted, hogy örökké tart a királyság" - mondta a kritikus, hozzátéve, hogy szerinte a zenész elhitte, hogy a "Lajcsiságáért" jár a pénz. 

"A fejedhez kapsz, hogy úristen, ez egy múlékony királyság volt" - fűzte hozzá. A teljes beszélgetést Puzsér Róbert YouTube-csatornáján hallgatják végig. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés