Hirdetés

Puzsér Róbert a földbe tiporta a Fekete Vonatot a botrányos koncert után

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról a Naphíre is beszámolt, A hétvégén adott 20 év után először koncertet a Fekete Vonat, ám nem úgy sikerült az Arénás koncert, ahogy azt előre eltervezték. A hírek szerint alig lett nyereségük, sőt talán még ők tartoznak pénzzel. 

Az együttes ezt követően gyorsan le is mondta a májusra tervezett Budapest Park-os koncertjét, a botrány azonban nem csitul, sőt. Mohamed Fatima például újabb részleteket árult el az Arénás koncerttel kapcsolatban. Most pedig Puzsér Róbert is elmondta a véleményét a kialakult helyzetről.

A publicista a Spirit FM Önkényes mérvadó műsorban úgy vélekedett, hogy maguknak csinálnak bukást az együttes tagjai, mégpedig azzal, hogy nyilvánosan üzengetnek egymásnak.

Puzsér Róbert úgy látja, bár elmaradt az a siker, amire számítottak, azonban ebből nem lett volna muszáj legyártani egy olyan gigantikus bukást, amit az elmúlt napokban csináltak. Hozzátette, zárt ajtók mögött kellett volna "leüvölteni egymás fejét", mert a jelenlévőknek nem tűnt bukásnak a koncert, azt már az előadók teszik azzá.

Ez olyan, mint a Laár András, amikor cowboy-jelmezben belelő a lábába, és azt mondja, hogy jaj de megfájdult a lábam!

- tette hozzá Puzsér, aki szerint a botránnyal csak azt közvetítik a rajongók felé, hogy csak a pénz miatt álltak össze újra és most gyorsan faképnél is hagyják egymást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés