Hirdetés

Putyin leesett a lépcsőn és besz*rt, amitől Trump szifiliszes lett, Kim Dzsong Un pedig meghalt, feltámadt és felavatott egy vegyiüzemet

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

Folytatódik a szórakoztató titkosszolgálati és médiadili a különböző közszereplők legváltozatosabb betegségeiről és/vagy haláláról szóló csodálatos sztorikkal. 

Amióta Oroszország megtámadta Ukrajnát, brutális erőre kapcsolt az információs háború is. Az oroszok a háború kezdetén azt híresztelték Zelenszkij ukrán elnökről, hogy elmenekült volna Ukrajnából, de ebből egy szó sem volt igaz. A másik oldalon a The Sun arról írt, hogy Putyin Parkinson-kóros és hasnyálmirigyrákban szenved, a Frankfurter Rundschau elemzője szerint forradalom készül ellene. 

Putyin megbukott, súlyos beteg, megmérgezte magát és úgy néz ki, mint egy hörcsög

Hivatkozás másolása

John Sweeney brit újságíró úgy értesült: Putyin nemcsak megbukott és súlyos beteg, valamint megmérgezte saját magát, de úgy is néz ki, mint egy hörcsög, Kirilo Budanov ukrán titkosszolgálati vezető pedig úgy tudja, hogy nem valószínű, hogy Putyin megéri a háború végét. Ennél már csak az volt jobb, amikor a Daily Mail orosz ellenzéki forrásokra hivatkozva arról írt, hogy Putyin azért hagyja ki a G20-országok indonéziai csúcstalálkozóját, mert attól fél, ott egy kollégája fel találja pofozni.

Később a Daily Star nyomán az Index arról írt, hogy Putyin nemcsak rákos és/vagy halott, de a kazah elnökkel folytatott találkozóján természetellenesen rángott is a lába. 

Később olyan hírek terjedtek el természetesen a brit bulvármédiában, hogy Putyin leesett a lépcsőn és összesz*rta magát, majd a The Sun arról írt, hogy Putyin arca duzzadt, tehát nyilván halálos beteg. 

Mivel Putyin leesett a lépcsőn és besz*rt, Kim Dzsong Un búnak eresztette a fejét

Hivatkozás másolása

Korábban elterjedtek olyan hírek, hogy Vlagyimir Putyin betegsége, haldoklása, esetleg többször bekövetkezett halála, vagy éppen az, hogy leesett a lépcsőn és besz*rt, felkavarta magát Kim Dzsong Un észak-koreai vezetőt is, aki szomorú lett és inni kezdett.

Lehet, hogy ezért van, hogy a dél-koreai hírszerzés szerint Kim Dzsong Un észak-koreai vezető mintegy 140 kilogrammot nyom, emellett jelentős alvászavarral küzd - idézték a törvényhozók szerdán az ügynökség beszámolóját. A dokumentumot Kim Kju Hjun, a dél-koreai Nemzeti Hírszerző Szolgálat (NIS) igazgatója a parlamenti hírszerzési bizottság ülésén ismertette - derült ki a bizottság kormánypárti és ellenzéki tagjainak tájékoztatásából.

Altatót importál Észak-Korea, biztos Kimnek kell, mert ördögi körbe került

Hivatkozás másolása

"Abból kiindulva, hogy az észak-koreai hatóságok áprilisban tevékenyen gyűjtötték a legfrissebb orvosi információkat, beleértve az olyan gyógyszereket, mint a zolpidem, amelyet a magas rangú tisztviselők álmatlanságának kezelésére használnak külföldön, a NIS becslése szerint Kim elnöknek jelentős alvászavara van" - mondta el a zárt ajtók mögött tartott ülést követően Ju Szang Bum, a dél-koreai parlament hírszerzési bizottság egyik tagja, a kormányzó Néphatalom Pártjának képviselője.

Hozzátette, a NIS alaposan vizsgálja annak lehetőségét, hogy Kim olyan ördögi körbe kerül, amelyben egyre inkább szenvedélyévé válik az alkohol és a nikotin, továbbá egyre súlyosbodó álmatlanságban szenved. Ezt a következtetést abból vonják le, hogy Észak-Korea nagy mennyiségben importál külföldi cigarettát és kiváló minőségű rágcsálnivalókat.

Az ügynökség arról is beszámolt, hogy "Kim elnök május 16-i nyilvános szereplése során nagyon fáradtnak tűnt, szemei alatt feltűnő sötét karikákkal", és néhány közelmúltbeli fotójának mesterséges intelligenciát alkalmazó elemzése alapján súlyát 140 kg körülire becsülték - mondta Ju. "Tavaly év vége óta folyamatosan karcolások és zúzódások figyelhetők meg Kim Dzsong Un kezén és karján, amelyeket gyaníthatóan allergia és a stressz okozta bőrgyulladás kombinációja okoz" - idézte a törvényhozó a NIS igazgatóját.

Kim is meghalt korábban, de feltámadt és felavatott egy műtrágyagyárat

Hivatkozás másolása

A dél-koreai titkosszolgálat és az angolszász média az elmúlt években remek szórakozást biztosított a Kim Dzsong Un egészségi állapotáról szóló pletykák terjesztésével. Idén tavasszal például olyan „szakértői vélemény” látott napvilágot a The Telegraphban, hogy az észak-koreai vezető „életközepi válságtól szenved”, vagyis depressziós és elképesztő mennyiségű alkoholt vedel

Ha ez igaz (de mivel a brit média írja, erről egyáltalán nem lehetünk meggyőződve), akkor Kim Dzsong Un pontosan három évvel a halála után került életközepi válságba. 2020-ban a nyugati mainstream média arról írt, hogy Kim életveszélyben van, esetleg meg is halt, de ekkor a diktátor hirtelen feltámadt és felavatott egy üzemet. 

Nem sokkal a depressziójáról szárnyra kelt hírek után még durvább dolog derült ki Kimről: eszerint nem depressziós és/vagy alkoholista, de van egy, Észak-Koreában extravagánsnak számító szokásnak hódol: szeret enni.

Trump szifiliszes, de lehet, hogy csak megvágta magát

Hivatkozás másolása

Az elmúlt napokban egyesek már azt találgatták, hogy a volt amerikai elnök egy szexuális úton terjedő betegségben, a szifiliszben szenved. A valódi magyarázat sokkal egyszerűbb ennél – írja a New York Post nyomán a Szeretlek Magyarország. A New York Post írt arról, hogy a volt amerikai elnököt, Donald Trumpot szerdán furcsa piros foltokkal a tenyerén fotózták le. Trump jobb kezén akkor látszódtak a vörös foltok, amikor integetni kezdett a New Hampshire-i kampánygyűlésen.

Természetesen a politikusok azonnal találgatni kezdtek, sokan arra a következtetésre jutottak, hogy ezek a tünetek egy szexuális úton terjedő betegség, a szifilisz jelei. Egy demokrata politikus a Politicon podcastban pedig azt mondta, hogy szerinte a Trump kezén látható foltok nem vágott sebek, és szerinte a volt elnöknek „kankója van”. Semmilyen konkrét bizonyíték nem volt arra, hogy Trump valóban szifiliszes lenne, a volt elnök pedig nem kívánta kommentálni az ügyet.

A TMZ viszont megtalálta a nagyon egyszerű magyarázatot a vörös foltokra: a lap szerint Trump kezén a vörös foltok azért keletkeztek, mert a volt elnök megvágta magát egy papírlappal, és ezért kicsit véres lett a keze.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés