Hirdetés

Putyin meghalt és csak a hasonmásai háborúznak? Rendet tett a szakértő

Morvay Péter portré Morvay Péter

Zelenszkij ukrán elnök meglepő kijelentés tett Davosban, a Világgazdasági Fórumon, szerinte ugyanis nem lehet igazán tudni, ki hozza a döntéseket Moszkvában, mert lehet, hogy Vlagyimir Putyin már meg is halt.

Azt azonban Zelenszkij biztosnak nevezte, hogy a nyilvánosság előtt nem Putyin jelenik meg. 

Azt nem részletezte, mire alapozza a véleményét, mindenesetre ezt is hozzávehetjük az orosz-ukrán háború 5 legnagyobb rejtélye közé, amelyről korábban írtunk.

 Putyin valós egészségi állapota rendkívül jól őrzött titok Oroszországban
Putyin valós egészségi állapota rendkívül jól őrzött titok Oroszországban

De még ha életben is van Putyin, akkor sem könnyű a helyzete, mert nem elég a feltételezett betegsége, még attól retteghet, hogy merénylet készült ellene.

Putyin meghalt és csak a hasonmásai háborúznak? A Spirit FM Aktuál című műsorában megkérdezték az ukrán elnök felvetéséről Demkó Attilát, az MCC Geopolitikai Műhelyének vezetőjét, aki szerint ez egyáltalán nem reális, és az, hogy hasonmás szerepelne Putyin helyett.

„Ez egy kicsit érdekes kijelentés volt Zelenszkij részéről, valószínűleg már nagyon fáradt, 

ez inkább csökkenti Zelenszkij elnök hitelességét, ha ilyet mond.

Demkó Attila hozzátette, Putyin valós egészségi állapotáról persze nincsenek hiteles információk, mert ez rendkívül jól őrzött titok Oroszországban. 

Közel egy évvel ezelőtt már nagyon komoly nyugati lap is leírta azt, hogy az orosz elnök többféle rákbetegségben szenved. 

Azóta hosszú idő telt el, Putyin nem tűnt el hosszabb időre, voltak ugyan eltűnései, amit lehet kezeléssel magyarázni, de nem látható olyan jel rajta, hogy nagyon komoly betegsége lenne.

„Én nem vagyok orvos, de megnézek majdnem minden Putyin szereplést. Nem látom azt, hogy beteg, de az biztos, ha az is, akkor ez egy krónikus és nem egy életet, azonnal fenyegető állapot” – összegzett az MCC Geoploitikai Műhelyének vezetője.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés