Hirdetés

Putyin halálos betegségben szenved: vérrákja van

 portré

Aggódva figyel a világ Oroszország elnökére, a sok sebből vérző Putyinra, aki a hírek szerint se mentálisan, se fizikailag nincs jól. A 69 éves orosz elnök egészségi állapota már régóta lázban tartja a világot, ha egy friss fotó vagy videó jelenik meg róla, azt azonnal kielemzik. . 

Május 9-én ünnepelték meg Oroszországban a Győzelem napját, a rendezvényen Putyin legyengültnek látszott, illetve rátett egy takarót a lábaira, sokan egyből arra tippeltek, hogy valamit leplezni akar a testén, persze lehet, hogy csak fázott. Kiszivárgott egy titkos hangfelvétel, amin egy orosz oligarcha azt állította, hogy az orosz elnök nagyon beteg, és vérrákkal küzd, írta meg a The Mirror. 

Többeknek az is feltűnt, hogy most már csak szinte úgy hajlandó tárgyalni más világvezetőkkel, ha egy hosszú asztal van közte és a tárgyalópartnere között. Idén áprilisban pedig azt örökítették meg, ahogy az asztal sarkát fogta, és gyakran mozgatta a lábait, de volt egy másik videó is, amelyen reszketett a keze. Utóbbi kettő esetben arra következtetnek, hogy Parkinson-kóros - írta a femina.hu.

A legfrissebb információk szerint Putyin valójában vérrákkal küzd, mindezt egy nyugati országban élő üzletember szivárogtatta ki a New Lines Magazinnak. A férfi egy orosz oligarchával tárgyalt, beszélgetésüket pedig titokban rögzítette. A Kremlhez közel álló férfi azt állította, hogy Putyin valójában nagyon beteg, és vérrákja van.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés