Hirdetés

Az ukránok bejelentették: Putyin arca fellázadt az elnök ellen és duzzadni kezdett

Nap Híre portré Nap Híre

Senki sem tudja, hogy mi történt az orosz elnök arcával.

Anton Gerascsenko ukrán belügyminiszter-helyettes az X (korábban Twitter) oldalán osztott meg egy rejtélyes videót Vlagyimir Putyinról, amelyen szembetűnő változást lehet megfigyelni az orosz elnök arcán. Az ukrán politikus sem érti, hogy pontosan mi is okozhatta az elváltozást, ám jól látható, hogy Putyin arca meg van duzzadva - írja a Mandiner.

A videó hitelességét eddig senki nem erősítette meg. És egyelőre azt sem lehet tudni, hogy ha hiteles a felvétel, akkor vajon mi okozhatta Putyin arcának az elváltozását, amit ide kattintva lehet videó formájában is megtekinteni.

Amióta Oroszország megtámadta Ukrajnát, brutális erőre kapcsolt az információs háború is. Az oroszok a háború kezdetén azt híresztelték Zelenszkij ukrán elnökről, hogy elmenekült volna Ukrajnából, de ebből egy szó sem volt igaz. A másik oldalon a The Sun arról írt, hogy Putyin Parkinson-kóros és hasnyálmirigyrákban szenved, a Frankfurter Rundschau elemzője szerint forradalom készül ellene. 

John Sweeney brit újságíró úgy értesült: Putyin nemcsak megbukott és súlyos beteg, valamint megmérgezte saját magát, de úgy is néz ki, mint egy hörcsög, Kirilo Budanov ukrán titkosszolgálati vezető pedig úgy tudja, hogy nem valószínű, hogy Putyin megéri a háború végét. Ennél már csak az volt jobb, amikor a Daily Mail orosz ellenzéki forrásokra hivatkozva arról írt, hogy Putyin azért hagyja ki a G20-országok tavalyi indonéziai csúcstalálkozóját, mert attól fél, ott egy kollégája fel találja pofozni.

Később a Daily Star nyomán az Index arról írt, hogy Putyin nemcsak rákos és/vagy halott, de a kazah elnökkel folytatott találkozóján természetellenesen rángott is a lába. Majd olyan hírek terjedtek el természetesen a brit bulvármédiában, hogy Putyin leesett a lépcsőn és összesz*rta magát, majd a The Sun arról írt, hogy Putyin arca duzzadt, tehát nyilván halálos beteg. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés