Hirdetés

Szerda van, úgyhogy Putyin ezúttal Ázsiában haldoklik

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

Ezúttal a száműzött orosz oligarcháról, Hodorkovszkijról elnevezett YouTube-csatorna kecsegteti azzal az orosz elnök ellenségeit, hogy a több ízben megboldogult Vlagyimir Putyin az ősz vége előtt újra pokolra száll.

Amióta Oroszország megtámadta Ukrajnát, brutális erőre kapcsolt az információs háború is. Az oroszok a háború kezdetén azt híresztelték Zelenszkij ukrán elnökről, hogy elmenekült volna Ukrajnából, de ebből egy szó sem volt igaz. A másik oldalon a The Sun arról írt, hogy Putyin Parkinson-kóros és hasnyálmirigyrákban szenved, a Frankfurter Rundschau elemzője szerint forradalom készül ellene. 

Putyin megbukott, súlyos beteg, megmérgezte magát és úgy néz ki, mint egy hörcsög

Hivatkozás másolása

John Sweeney brit újságíró úgy értesült: Putyin nemcsak megbukott és súlyos beteg, valamint megmérgezte saját magát, de úgy is néz ki, mint egy hörcsög, Kirilo Budanov ukrán titkosszolgálati vezető pedig úgy tudja, hogy nem valószínű, hogy Putyin megéri a háború végét. Ennél már csak az volt jobb, amikor a Daily Mail orosz ellenzéki forrásokra hivatkozva arról írt, hogy Putyin azért hagyja ki a G20-országok tavalyi indonéziai csúcstalálkozóját, mert attól fél, ott egy kollégája fel találja pofozni.

Később a Daily Star nyomán az Index arról írt, hogy Putyin nemcsak rákos és/vagy halott, de a kazah elnökkel folytatott találkozóján természetellenesen rángott is a lába. 

Később olyan hírek terjedtek el természetesen a brit bulvármédiában, hogy Putyin leesett a lépcsőn és összesz*rta magát, majd a The Sun arról írt, hogy Putyin arca duzzadt, tehát nyilván halálos beteg. 

Mivel Putyin leesett a lépcsőn és besz*rt, Kim Dzsong Un búnak eresztette a fejét

Hivatkozás másolása

Korábban elterjedtek olyan hírek, hogy Vlagyimir Putyin betegsége, haldoklása, esetleg többször bekövetkezett halála, vagy éppen az, hogy leesett a lépcsőn és besz*rt, felkavarta magát Kim Dzsong Un észak-koreai vezetőt is, aki szomorú lett és inni kezdett.

Most a két haldokló eszmét cserélhet halálos betegségeik tüneteiről, hiszen az orosz Távol-Keleten egy űrközpontban találkoztak egymással.

Megint meg fog halni

Hivatkozás másolása

Most Valerij Szolovjov orosz politológus a száműzött orosz oligarcha által létrehozott Hodorkovszkij Live nevű YouTube-csatornának azt mondta. a „halálos beteg” Vlagyimir Putyin még az ősz vége előtt meghal.

A politológus arra a felvetésre reagált, miszerint az orosz vezető testdublőrt alkalmaz, mivel „halálos beteg”, és 2020 eleje óta valójában nem is mutatkozott a nyilvánosság előtt.

Szolovjov biztos benne, hogy Putyin hamarosan örök álomra szenderül, és szerinte nagyon-nagyon hamarosan megerősítés érkezik a haláláról. Azt azonban a politológus nem árulta el a műsorban, hogy szerinte mi lesz a halál oka – idézi a szakértőt az Index.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés