Hirdetés

Sokkoló és kegyetlen gyilkosság Putnokon: kínszenvedést élt át az áldozat

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Egy férfi féltékenységből ölte meg barátnője szeretőjét. A barátnőt is elítélhetik, mert bár lett volna rá lehetősége, nem kért segítséget.

Érzelmi és szexuális kapcsolatban élt a két vádlott, egy 22 éves férfi és egy 37 éves nő Putnokon. Ám folyamatos konfliktusforrás volt köztük abból, hogy a nő egy másik férfi lakásán élt. A 22 éves barátja ezt nehezen viselte, féltékeny volt - Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség.

Még 2021 végén a 22 éves férfi ittas állapotban kereste fel a nőt a lakásán, és amikor benyitott az ajtón, zexuális aktusra utaló félreérthetetlen helyzetben találta barátnőjét és a lakótársat. A sértett el is árulta a féltékeny barátnak, hogy közösült a barátnőjével.

A vádlott dühös lett, először pofon ütötte a barátnőjét, majd ütlegelte a sértettet. A nő látva a verekedést inkább elszaladt, lehetősége volt segítséget kérni, de senkit sem értesített a veszélyhelyzetről.

A lakásban maradt férfi legalább tizenkétszer ököllel megütötte a sértett fejét és a földre került férfit több mint húsz alkalommal megrúgta, megtaposta, majd egy késsel többször megsebezte, és a vérző sértettet a padlón hagyva távozott.

A sértett a bántalmazás következtében testszerte olyan súlyos töréses sérüléseket szenvedett el, amelyek az élettel összeegyeztethetetlenek voltak. 

A halál bekövetkezésekor az átlagost meghaladó testi és lelki gyötrelmet kellett elszenvednie.

A vádlottak a cselekményt követően összetalálkoztak, együtt töltötték az éjszakát, majd másnap visszamentek a lakáshoz, és a rendőrségen bejelentették, hogy holtan találták a sértettet.

Az ügyészség a vádlottak közül a letartóztatásban lévő büntetett előéletű férfi vádlottal szemben életfogytig tartó fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott, a büntetlen előéletű nővel szemben felfüggesztett fogházbüntetés az indítvány.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés