Hirdetés

Puskás Peti drámai bejelentést tett: itt a végső búcsú ideje

Nap Híre portré Nap Híre

Puskás Peti közösségi oldalán jelentette be, hogy sok év után elbúcsúzik az X-faktortól, mert fontosabb feladatokra kell fókuszálnia. 

Az X-Faktor 12. évadában számos változás várható. A zsűri kilétét illetően kiderült, hogy ByeAlex, Herceg Erika és Puskás Peti sem térnek vissza a mentori székbe, egyedül Gáspár Laci vállalta a felkérést az eddig megszokott négyesből, így őt idén is láthatják majd a tehetségkutatóban a nézők – írja a Blikk

A hírre Peti is reagált a közösségi oldalán és hosszú videóban fejtette ki, hogy miért lépett vissza a feladattól. Elmondása szerint 180 fokos fordulatot vett az élete mind magánéleti szinten, mind a zenei karrierjében, így őt már nagy valószínűséggel soha többé nem látják az X-Faktor zsűrijeként a rajongók, számára lezárult egy korszak.

„Furcsa kimondani, de nem lesz X-Faktor számomra, az én mentorkodásom véget ért. 2016-ban kezdtem, nyolc évvel ezelőtt, hat évadot ültem az X-Faktor mentori székében. Egészen fantasztikus élményeket éltem át, csodálatos szakasza az életemnek, talán az egyik legkiemelkedőbb szakasza. Megismertem a feleségemet, a szerelmemet, a gyermekem anyját, úgyhogy rengeteg örömöt okozott nekem az X-Faktor. De hát apuka lettem, van egy féléves gyerekem, azt gondolom, hogy az életemben rengeteg minden változott” – kezdte magyarázni az énekes. 

Az énekes szerint a tehetségkutató egy teljes embert kívánna, azonban a kisfia is így van ezzel, ő pedig nem szeretne semmilyen fontos pillanatról lemaradni. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés